Geplaatst op: 7 maart 2022

We gaan naar het Eurovisie Songfestifal met een Nederlands nummer

We gaan naar het Eurovisie Songfestifal met een Nederlands nummer.

Wat klinkt het het goed he! Toch?

Misschien heb je het nummer nog niet gehoord. Uiteraard verschillen smaken en kan jij en ieder ander het mooi of afschuwelijk vinden. Het is het mooie van het leven, wat het leven zo bijzonder maakt. In gesprek gaan met iemand anders om erachter te komen wat die persoon leuk vindt om te horen.

Wij vinden het geweldig!

Geweldig dat er een Nederlandstalig nummer mee doet. Als Nederlander moet je trots zijn op Nederland. Trots zijn op de mensen, de taal en de producten. Trots zijn op je eigen land betekent natuurlijk niet dat er geen ruimte is voor andere landen, culturen en talen. De grenzen vervagen immers over de hele wereld. Het internet heeft hier een belangrijke rol bij gespeeld nu we binnen no-time updates uit de hele wereld kunnen zien en volgen.

Het is goed om trots te zijn op je cultuur, producten en wat je doet!

Op de markt zijn we ook trots op onze producten

Op de markt kun je nog terecht voor vriendelijke service, pure producten en echte aandacht. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal op de markt te koop is! Toch? Markten zijn er al honderden jaren in Nederland en ook in het buitenland. Het is heerlijk om dat ook terug te zien op onze markt.

Van de Nederlandse producten tot aan de Spaanse worsten, Turkse broodjes en Portugese snacks en natuurlijk Vietnamese loempia’s of mooie sokken plus kleding uit de hele wereld. Er is een ruim aanbod van pure producten, waarbij de grondslag de liefde en aandacht voor de producten is.

Werken met mooie producten is natuurlijk wat iedereen het liefste doet. Op de markt vind je de pure producten welke vanuit de Trots op hun eigen cultuur op de markt te koop zijn.

Kom je deze week ook langs? Je bent van harte welkom!

Hieronder de videoclip:

Deel op Facebook Verstuur per mail