Over de markten Veenendaal

Iedere dinsdag, vrijdag en zaterdag is er markt in Veenendaal. Op dinsdag en zaterdag is er een gezellige markt midden in het centrum van Veenendaal. Op deze markten zijn zo’n 50 ondernemers te vinden. Doordat de markt midden op het plein in het winkelcentrum is, hangt er gelijk een gezellige drukke sfeer.

De vrijdagmarkt is een knusse markt op het Bruineplein in Veenendaal met 25 ondernemers. Desondanks is er wel een ruim aanbod aan producten en is het er iedere vrijdag weer gezellig druk.

Op alle markten staan veel verschillende ondernemers met een erg gevarieerd aanbod. Van vis en kaas tot kleding en bloemen. Voor ieder wat wils!

De dinsdag markt is in de ochtend van 08:30 tot 12:30 uur, de markt op het Bruineplein is iedere vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur en de zaterdagmarkt vind maar liefst de hele zaterdag plaats van 08:30 tot 17:00 uur. Kom eens gezellig langs, bekijk de leukste artikelen en proef wat van de verse producten.

Volg ons ook op Facebook!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste aanbiedingen? En niets missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de marktaanbiedingen in je mailbox.
 
Daarnaast maak je als nieuwsbrief abonnee ook nog eens kans op een WAARDEBON van de markt t.w.v. €10,- om te besteden op de markt.
Inschrijven kan door onderstaand formulier in te vullen.