Geplaatst op: 28 februari 2022

Ton Smeitink van Smeitink Bloemen en Planten staat dinsdag 1 maart 40 jaar op de markt!

Ton Smeitink van Smeitink Bloemen en Planten staat dinsdag 1 maart 40 jaar op de markt!

Natuurlijk zetten we marktmeester Ton Smeitink graag in het zonnetje met zijn jubileum op de markt. Al vele jaren is Ton een bekend gezicht op de markt en eigenlijk niet weg te denken. Ook hoor je zijn stem over de markt bulderen met wat hij die dag van de veiling heeft meegenomen. Mooie prijzen en topkwaliteit gaan hand in hand.

De bloemen en planten stromen door het bloed. Niet vreemd dus dat ook zijn zoons op de markt staan met verse bloemen. Samen trotseerden ze de afgelopen periode, waarbij ze tijdens de Corona periode een tijdje niet op de markt konden staan. Je ziet dan het ondernemerschap boven komen en al snel hadden ze een pand gehuurd om toch hun klanten te helpen met mooie bloemen en planten.

 

De lente heeft ons al een knipoog gegeven afgelopen weekend

 

Met de lente op komst komt er een mooie tijd aan voor ons allemaal. Bloemen en planten staan dan nog meer centraal! Heerlijk weer aan de slag in de tuin of genieten van een mooie bos tulpen of rozen op tafel.

De Markten Veenendaal wensen Ton Smeitink een mooi jubileum toe en we kijken ernaar uit dat hij nog vele jaren op de markt staat! We zijn blij en trots dat we zulke marktondernemers op onze markt hebben. Proficiat Ton!

 

Deze week staat Ton net als anders op de dinsdag, vrijdag en zaterdag op de markt! Kom je langs?

Deel op Facebook Verstuur per mail