Geplaatst op: 12 februari 2023

Persoonlijk Contact zonder Zelfscan Service

Verandering is niet altijd vooruitgang. Wat vind jij?

Vaak is het maar net hoe iemand naar de zaken kijkt of iets een verbetering is of niet. Zo ook de zelfscanservice balies in de verschillende winkels. Het is heerlijk voor de mensen die snel door de winkel willen pakken wat ze nodig hebben en het vervolgens nog sneller afrekenen.

 

Investeringen

 

Het is natuurlijk een investering die zich terug moet verdienen over de jaren heen. De personeelskosten worden steeds hoger en het kan dus als een investering gezien worden om hierop te besparen.

 

De baby met het badwater weggooien

 

Spijtig natuurlijk wel is dat het menselijke contact vervaagd en ook wegvalt. Niet dat je aan de kassa uren lang een praatje kunt maken met de kassières. Je wordt dan immers wel in de kont gedrukt door een drukke persoon die in zijn pauze een broodje haalt.

 

Expertise, vakmanschap & Persoonlijke aandacht

 

Op de markt is het nog heel gewoon. De markt is hier bijna uniek in, in haar soort. De aardappelboer weet precies hoeveel en welke soort aardappels iemand koopt. Ze kunnen de buurjongen sturen en het gaat nog steeds goed. Ook is het mogelijk om een stukje kaas te proeven, voordat je het koopt om zeker te weten dat het past bij je gerecht.

 

Laten we de markt koesteren

 

Maak eens wat meer tijd vrij om een rondje over de markt te lopen. Maak een praatje met de marktkoopmensen en ontdek hun vakmanschap, liefde voor hun producten en ook de liefde voor jou…. de klant.

Kom ook naar de markt! Je bent van hart welkom!

 

Deel op Facebook Verstuur per mail