Geplaatst op: 19 februari 2023

Bonuspunten voor de markt van de Nederlandse Bank

Vorige week was er een interessant onderzoek gepubliceerd. De Nederlandse Bank heeft een onderzoek gedaan hoe gemakkelijk het is om met contant geld te betalen in Nederland. Bioscopen, bibliotheken, parkeergelegenheden en apotheken maken het mensen moeilijk om met contant geld te betalen. Je kunt er tien tot twintig procent van de gevallen alleen pinnen.

 

Pinnen op de markt?

 

Natuurlijk kun je jouw boodschappen ook met de pin betalen. Je weet het waarschijnlijk al. Ook is het mogelijk om met contant geld te betalen. De Nederlandse Bank vindt dit ook van groot belang. Het is een wettig betaalmiddel en men moet het ook accepteren in winkels. Betalen moet gemakkelijk zijn voor iedereen is hun mening.

 

Het onderzoek op de markt

 

Er zijn 930 marktkramen bezocht en overal kon men er contant betalen of met de pin. Een 100% score!

Kwaliteit, een unieke sfeer en gewoon betalen op iedere gewenste manier

 

Je gaat natuurlijk naar de markt om er de beste producten te kopen, de sfeer te proeven of een praatje met jouw (favoriete) marktondernemer. Het is daarnaast prettig om te weten dat je jezelf niet druk hoeft te maken of je jouw pinpas bij je hebt of niet! Het is mogelijk om er met de pinpas, telefoon of gewoon contant te betalen.

 

Kom naar de markt, waar de klant centraal staat & je waar krijgt voor je geld.

Bron: https://www.nu.nl/economie/6251516/de-markt-is-nog-de-enige-plek-waar-je-altijd-contant-kan-betalen.html

Deel op Facebook Verstuur per mail