Geplaatst op: 26 oktober 2022

Korting krassen op Veense Markten!

Elke dinsdag en zaterdag is er markt in het centrum van Veenendaal. Op de vrijdag is er de markt op het Dr.Slotemaker de Bruineplein. Tientallen enthousiaste marktondernemers brenger er hun waren aan de man. Het gaat om verse etenswaren en ook beenmode, tassen en kleding. Komende weken wordt het nog aantrekkelijk om er je boodschappen te doen. Je kunt er namelijk korting krassen!

 

Hoe werkt het?

 

Marktmeester Ton Smeitink legt uit hoe de actie werkt. “Het is simpel” zegt hij. “Bij elke aankoop (ongeacht het bestede bedrag) krijg je een kraskaart. Je kunt tot wel 2,50 euro korting krassen. De kraskaart die je bij de ene kraam krijgt, kan je bij de volgende direct weer inwisselen voor korting”.

Vanaf vrijdag worden de kraskaarten uitgedeeld en ze zijn geldig tot eind november 2022. Tot eind november kun je ze inleveren bij de ondernemers op de markt. Ton: “Als jouw kraskaart geld waard is, heb je dus ruim de tijd om die te verzilveren. Niet gek in deze tijd waarin alles alleen maar duurder wordt, toch?”

Je bent van harte welkom op de markt!

 

De marktondernemers zien je graag op de markten in Veenendaal!

Lees ook het artikel in de Rijnpost: https://www.derijnpost.nl/reader/68277/2507974/korting-krassen-op-de-veense-markt#p=37

Deel op Facebook Verstuur per mail