Geplaatst op: 23 oktober 2022

De tijd vliegt!

 

Als je het leuk hebt dan vliegt de tijd. Voor veel marktondernemers geldt dit ook. Ze bouwen hun marktplek op en gaan dan vol aan de slag om hun klanten te helpen met hun mooie producten. Vaak zijn de eerste klanten er al als nog niet eens alles staat. Het is heerlijk om natuurlijk zo de dag te beginnen. Komend weekend is het echter net iets anders.

Een bonus uurtje komend weekend!

De klok wordt namelijk een uur naar achteren gezet. Hierdoor slapen we een uurtje meer als we om de zelfde tijd weer uit bed aan als anders. In 1977 zijn we in Nederland begonnen met het verzetten van de klok. Samen met de buurlanden en tegenwoordig alle landen in de Europese Unie zetten we de tijd in maart een uur naar voren en in oktober naar achteren.

Waarom is het ingevoerd?

Het verzetten van de tijd is ingevoerd om op de energiekosten te besparen. Waar we de afgelopen jaren veel geluiden horen, dat men het wilde afschaffen is het nu een stuk stiller. Energie is immers een hot topic en de energiekosten voor veel mensen ook. Als het dus helpt om op de energiekosten te besparen dan is het een goede zaak!

Tot komende zaterdag veranderd er nog niets!

Pas vanaf zaterdagnacht wordt de tijd verzet. Tot dan ben je dus op de normale tijd welkom op de markt. De week hierna trouwens ook helemaal! Je kunt dan op de normale tijden naar de markt komen, zoals je altijd gewend bent.

Wij kijken uit naar je komst, ongeacht hoe laat dit precies is! De marktondernemers zijn er op de vertrouwde tijden met hun vriendelijke service en vakmanschap.

Graag tot op de markt!

 

 

Deel op Facebook Verstuur per mail