Geplaatst op: 16 oktober 2022

Persoonlijke aandacht & vakmanschap, je vindt het op de Markt!

 

Wanneer we mensen vragen waarom ze graag naar de markt gaan dan hoor je verschillende antwoorden.

Zo komen mensen graag naar de markt voor:

  • De eerlijke prijzen (een kilo is ook echt een kilo)

  • De vriendelijke hulp

  • De deskundige adviezen van vakmensen die weten waar ze het over hebben

  • De gezellige en unieke sfeer

  • De frisse buitenlucht

  • Het gezellige praatje met de marktondernemer

  • Het complete aanbod

Meerdere generaties op de markt

Bij veel marktondernemers neemt de volgende generatie het over van hun ouders om op de markt te staan. Het is echter ook zo dat veel klanten op de markt van generatie op generatie op de markt komen bij dezelfde marktondernemers. Het is begrijpelijk dat er een speciale band is ontstaan en de marktondernemer eigenlijk bijna alles en iedereen kent van een familie. Het lijkt soms zo alsof de marktondernemer een deel van de familie wordt.

Veel mensen delen hun lief en leed op de markt. Het is mooi om te zien dat de marktondernemer het gesprek weer voortzet wanneer ze elkaar de volgende keer zien. Voor veel marktondernemers is het dus ook zo dat ze uitkijken naar hun klanten om te horen hoe het ze de afgelopen week is vergaan. Iets wat je natuurlijk mag koesteren.

Vakmanschap

Om hier direct op in te haken is het ook zo dat veel vakkennis van marktondernemer op hun kinderen wordt doorgegeven. Het gaat er met de paplepel in en ze weten precies hoe ze een klant moeten helpen en welke informatie ze moeten delen. Kleine trucjes en tips om te zorgen dat de bloemen net een paar dagen langer staan of hoe ze een knoop er op een perfecte manier aan krijgen. Het is kennis welke vaak goud waard is voor de ontvanger, hoe simpel het soms ook lijkt.

De Liefde voor het vak & de klanten

De marktondernemers houden van hun werk en staan door weer en wind op de markt. Ze staan graag klaar om je te helpen en zien je graag verschijnen. Wacht dus niet langer en kom ook deze week de markt bezoeken.

 

 

 

Deel op Facebook Verstuur per mail