Geplaatst op: 26 februari 2023

Bloemen houden van mensen en….. bloembollen ook!

Het is heerlijk toch om de bloembollen overal omhoog te zien komen? Krokussen, Hyacinten, Narcissen, sneeuwklokjes en natuurlijk ook de Tulpen. Je kunt de tulpen al volop kopen op de markt en ook de andere bloemen. Wanneer je zelf in je tuin bloembollen in het najaar hebt gepoot dan zijn ze vast al opgekomen en anders gebeurt het ieder moment.

 

Kun je nog bollen planten?

Ja hoor! Het is nog mogelijk om bloembollen te planten. Wanneer je het in het najaar vergeten bent dan kun je natuurlijk nog een ronde meepakken voor in de zomer. Wanneer je in maart bollen plant dan moet je kiezen voor zomerbloeiende bloembollen. Het gaat heir om de Afrikaanse Lelie, Kaapse Hyacint, Ananasplant, Lampenpoetser of de Lelies.

 

Een balkonnetje of dakterras?

Wanneer je niet zo’n grote tuin hebt of een dakterras dan is het natuurlijk ook goed mogelijk om de bloembollen in een pot of in een schaal te kopen. Het is dan mogelijk om er volop van te genieten. Daar gaat het uiteindelijk om. Ook kun je verse bloemen kopen op de markt.

 

Een mooi cadeau!

Natuurlijk kun je de potten met bloembollen, de bloembollen zelf of de bloemen aan iemand cadeau geven. Of stiekem gewoon aan jezelf!

Geniet ervan  & kom naar de markt!

Deel op Facebook Verstuur per mail