Geplaatst op: 15 juni 2020

Ben jij één van de vier winnaars?

De marktkooplieden mogen in het kader van de bestrijding van het Coronavirus geen grote publiek trekkende acties op de markt organiseren. Toch willen de marktondernemers iets doen voor hun trouwe klanten. Vandaar dat ze elke week aan drie klanten een prachtig boeket uitreiken. Zaterdagmorgen heeft Jantine Kats namens het bestuur van de stichting Markten Veenendaal bloemen overhandigt aan de families Doornenbal en Nagel. Dianne Doornenbal was op de markt gefotografeerd op het moment dat ze ging afrekenen bij groenteboer Peter Aarsman. De familie Nagel was getrokken uit het adresbestand van de volgers van de marktnieuwsbrief.

Op onze website www.markten-veenendaal.nl staan alle 9 foto’s van de klanten die gefotografeerd zijn. Een viertal gefotografeerde heeft zich nog niet gemeld via onze contact  button op onze site. Kent u hen? Breng hen ervan op de hoogte! Ook zij krijgen een prachtig boeket.

Hieronder staan 4 winnaars, die zicht nog mogen melden om een boeket in ontvangst te nemen:

Ook deze week worden weer twee klanten op de foto gezet terwijl ze bij een kraam een aankoop doen in de frisse buitenlucht. En ook krijgt één van onze nieuwsbriefvolgers een boeket.

Deel op Facebook Verstuur per mail