Geplaatst op: 14 september 2020

Weer mensen blij mogen maken met cadeaubonnen!

Zaterdagochtend hebben wij weer cadeaubonnen mogen uitdelen in het centrum van Veenendaal, deze keer waren ze gericht op mensen die slecht ter been zijn. Wij hebben hier weer veel mensen blij mogen maken met de cadeaubonnen.
Ook afgelopen vrijdag was het weer een feestje en zijn er cadeaubonnen uitgedeeld, als je er eentje had gewild, had je op het Slot. de Brüineplein in het groen gekleed moeten zijn. Daar hebben wij ook weer 12 mensen blij mogen maken.

Helaas mogen wij van de overheid i.v.m. Corona geen grote acties organiseren dat veel mensen trekt en mogen daarom geen standwerkers uitnodigen en hapjes en drankjes uitdelen.

Daarom deze actie! We komen op elke markt, steeds op een ander tijdstip en steeds moet de klant voldoen aan een ander kenmerk om in aanmerking te komen voor een cadeaubon ter waarde van €10,-. Met ook nog eens de kans gebeld te worden in november en een bon te winnen ter waarde van €250, €500 of €750! Daarnaast mogen wij ook deze week weer cadeaubonnen aan tientallen mensen uitdelen ter waarde van €10!
Zien wij jou deze week op de markt?

Deel op Facebook Verstuur per mail