Geplaatst op: 26 maart 2023

Waarom ga jij naar de Markt?

De wekelijkse boodschappen, de repartie van je smartphone, een andere tas of gewoon een lekker visje… er zijn zoveel redenen om naar de markt te gaan. Iedereen heeft zo zijn eigen reden. We weten zeker dat ook jij die hebt! Misschien wel die lekker Vietnamese loempia’s of het klosje garen wat je nergens anders kunt vinden.

 

Uniek op de markt!

Klanten komen vaak al vele jaren op de markt. Het brengt ons bij een uniek verhaal van mevrouw de Jong. Zo jong was ze trouwens niet. Ze is een oudere dame, die haar kleinkinderen graag met wat lekkers verwend. Ook haalt ze haar brood op de markt. Wanneer ze vorige week haar geld vergeten is hoeft ze niet eerst naar huis te gaan om het op te halen. Nee…ze krijgt direct het brood mee en de koeken voor haar kleinkinderen. Ze mag het een week later wel betalen.

Mevrouw de Jong doet dit echter niet en fiets naar huis en weer terug naar de markt om de marktbakker te betalen. De marktbakker is compleet verrast en geeft nog eens duidelijk aan dat ze gerust had mogen wachten. Ze vond het echter niet fijn om iemand wat schuldig te zijn. De openstaande rekening werd betaald en de marktbakker zegt nog: “Als ik u niet meer kan vertrouwen dan is het einde zoek”. Ze lacht vriendelijk en geeft aan volgende week weer te komen.

Persoonlijke service, vertrouwen & een lach

Klanten worden gewaardeerd op de markt. Niet zelden worden persoonlijke verhalen gedeeld en zien de marktondernemers hele generaties van een familie inkopen doen op de markt.

Kom naar de markt!

Deel op Facebook Verstuur per mail