Geplaatst op: 15 januari 2023

Waarom ga jij naar de markt?

De markt is er al honderden jaren! Misschien niet in precies dezelfde vorm, zoals hij er vandaag is. Echter was het wel een plek waar mensen samenkwamen om producten aan te bieden en te kopen. Een plek waar mensen samenkomen, elkaar ontmoeten en waar men het leven deelt.

Voor elk wat wils met een vleugje magie

Het mooie van iedere markt is, dat iedere markt uniek is! Er is eigenlijk nooit een exact dezelfde samenstelling van een markt. Zelfs als ze dezelfde soorten marktondernemers hebben met hun eigen producten ziet het er anders uit. De marktondernemers samen maken ook iedere markt uniek. Ze werken lokaal en kennen daarom ook hun klanten erg goed. Wat vervolgens ons brengt bij jou! De klanten maken de markt ook uniek! Met de marktondernemers, hun producten en klanten samen ontstaat er iets magisch!

Een eerlijke prijs

Op de markt is een kilo een kilo en een pond een pond. De prijzen zijn eerlijk en onderzoek heeft aangetoond dat je gemiddeld goedkoper uit bent op de markt dan bij de supermarkt! Hoe mooi is dat? Zeker in tijden van prijsverhogingen en inflatie?!

Verser dan vers!

De reis van de maker tot aan de klant is korter als je het op de markt koopt. Bloemen worden vers ingekocht net als het fruit, de groente en zoveel meer. Ook de broodjes worden warm gebakken op de markt en daarnaast is er natuurlijk ook de vis, heerlijke kaas, kip en andere vers bereide producten. Het is heerlijk toch om te zien hoe je stuk kaas van een groot stuk kaas gesneden wordt? Je proeft het!

Vakmanschap is meesterschap…

Een leus die nog daadwerkelijk van kracht is op de markt. Kleren, stoffen, garens, telefoonhoesjes en tal van andere producten worden door vakmensen aangeboden. Een mooie tas waar je het vakmanschap vanaf spat in combinatie met een persoonlijk advies voor de juiste kleur! Het kan allemaal nog op de markt.

Zien we jou deze week ook op de markt? Je bent van harte welkom!

 

Deel op Facebook Verstuur per mail