Geplaatst op: 12 maart 2023

Unieke sfeer op de markt!

Hoewel het nu wat kouder is, is de sfeer altijd aangenaam warm op de markt!

 

De markt zorgt voor een unieke manier om je boodschappen te doen. Of je nu voor de wekelijkse boodschappen komt, een lekker visje, leuke aanbiedingen of een mooi stukje stof of de juiste rits: Op de markt is het een hele belevenis. De geur van de vers gebrande noten, de kleurrijke bloemen en mooie verse producten. Het is gewoon heerlijk om op de markt je boodschappen te doen. Zelfs als het weer even iets anders is dan je had gehoopt maakt het je dag!

 

Een vriendelijke lach & tijd voor een praatje

 

Wat de markt ook uniek maakt is dat het een plek is waar veel vakbekwame mensen samenkomen welke in de meeste gevallen al jaren actief zijn. Een schat aan kennis. Kennis die ze graag inzetten om de marktbezoekers optimaal van dienst te zijn. Vakmanschap met een lach! Want het is ook mogelijk om nog ouderwets te lachen op de markt. Een praatje met de marktondernemer en een update van waar het gesprek de week ervoor stopte. Heerlijk toch?!

 

Een plek waar mensen samenkomen

 

Er is ook een sterke sociale functie voor de markt. Het is een plek waar mensen elkaar ontmoeten. Oude buren, vrienden en familie. Lekker met de kinderen of kleinkinderen even wat kopen. Vervolgens ontmoet je weer iemand, die toevallig ook op de markt is. Het maakt het allemaal zoveel leuker en aangenamer.

 

Carpe deum! Pluk de dag!

Doe het met een lach en kom naar de markt!

 

 

Deel op Facebook Verstuur per mail