Geplaatst op: 10 april 2023

Pasen was ons goed gezind!

Pasen heeft qua weer zich van haar beste kant laten zien. Zeker tweede Paasdag was het een heerlijk weer. Hopelijk heb jij er ook zo van genoten. Misschien was jij wel één van die vele bezoekers op de meubelboulevards of bezoeker bij een leuke markt of event rondom de Pasen. Heel misschien droomde je er ook wel van, dat jouw favoriete markt open was met Pasen. Komende week is dit laatste zeker weer het geval en we kijken uit naar jouw komst.

 

De koeien gaan de wei weer in!

Het wordt gelukkig weer lente en het kwik stijgt. De koeien gaan de wei weer in en ook zien we natuurlijk al heel veel lammetjes overal. Het is natuurlijk volop genieten. Het is ook heerlijk om de tuin of je balkon mooi in te richten met nieuwe plantjes. Misschien heb je wel een moestuin waar je de lekkerste rabarber, paprika’s, snijbonen of aardappels kweekt. Tot het zo ver is of wanneer je een moestuin hebt ben je natuurlijk van harte welkom op de markt. Verse groenten en heerlijk fruit is er altijd in overvloed voor een eerlijke prijs.

 

De grote schoonmaak staat ook voor de deur?!

Vroeger hield men wanneer het weer wat beter werd altijd een grote schoonmaak. Niet zo gek als je weet, dat ze toen de openhaard de hele winter aan hadden en overal het as neerdwarrelde. Alles moest eruit om weer lekker schoon en fris te maken. Nog steeds hebben veel mensen diezelfde kriebels. Het is niet meer zo nodig als toen, maar het voelt natuurlijk wel super lekker om alles spik en span te hebben.

 

Wat je ook gaat doen!

Kom gewoon gezellig naar de markt. Voor de meeste marktondernemers was het een heerlijk lang weekend om van te genieten. Aan de andere kant keken velen ook weer uit naar de komst naar de markt om jouw vrolijke lach te zien en een praatje met je te maken. Dus! Laat je zien op de markt.

 

Deel op Facebook Verstuur per mail