Geplaatst op: 10 maart 2020

Opening promotietent en leuke acties!

Afgelopen zaterdag vond de officiele opening van de promotietent plaats op de markt. Wethouder Dylan Lochtenberg was aanwezig om samen met de marktmeester, de promotiemanager en het marktbestuur de promotietent te openen. Vandaag en vrijdag zal de promotietent ook op de andere markten geopend worden.

Het was zaterdag een mooie dag en ook het zonnetje kwam er lekker door. Dit zorgde voor veel gezelligheid op de markt. Marktbezoekers konden ook nog eens genieten van een heerlijk kopje erwten- en tomatensoep.

Daarnaast werd er ook actief meegedaan  met de winactie om maar liefst één van de 20 waardebonnen t.w.v. €30,- te winnen. Wat zijn er veel bonnetjes ingevuld! Ben je nou benieuwd of jij zo’n waardebon gewonnen hebt? Kom dan a.s. zaterdag 14 maart naar de markt om bij de prijsuitreiking te zijn. Om 11.00 uur zal Burgemeester Gert-Jan Kats de prijswinnaars uit de vele inzendingen bekend maken.

We willen iedereen al vast bedanken voor de komst en de deelname aan de acties en zien je graag a.s. zaterdag op de markt!

Deel op Facebook Verstuur per mail