Geplaatst op: 3 maart 2020

Onderneming van de maand: Het Wapen Van Elst

Deze maand zetten we een bijzondere onderneming in de spotlight, namelijk een catering- en eventspecialist: Het Wapen van Elst. Vanaf 1976 is Het Wapen van Elst een begrip op het gebied van cafetaria, evenementen, bedrijfscatering en catering voor particulieren. Ze besteden niets uit en houden alles in eigen beheer.

Het Wapen van Elst is een cafetaria/lunchroom/catering bedrijf gevestigd in Elst. Als kind ging Harry mee naar de markt en werkte Harry in de zaak van zijn ouders. In eerste instantie stonden ze op het Bruineplein en inmiddels staan ze alweer 25 jaar in het centrum van Veenendaal. ‘’We vinden het leuk om op de markt te staan vanwege de gezelligheid, saamhorigheid en natuurlijk de verkoop van onze producten. We maken de mensen blij en daar word je zelf ook blij van.’’ Met het mooie terras wat Het Wapen van Elst heeft, kunnen mensen lekker een frietje eten en tegelijk over de markt kijken waar het altijd leeft.

Naast dat Het Wapen van Elst op de markt staat, zijn ze ook te vinden op verjaardagen, feestjes, opendagen, familiedagen, bouwplaatsen en nog veel meer. Het Wapen van Elst heeft zich in de afgelopen jaren geprofileerd als catering- en eventspecialist. Je kunt onbeperkt eten vanaf 8,50 per persoon (vanaf 30 personen), wie wil dit nou niet tijdens een feestje? Het Wapen van Elst heeft een jong, dynamisch en flexibel team, alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Ze luisteren graag naar je wensen en maken een passend voorstel voor je.

De zaak is onlangs verbouwd en ze zijn weer klaar voor de toekomst. ‘’We hopen nog vele jaren op de markt te staan en onze klanten blij te maken.’’

Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op de website of Facebookpagina!

Deel op Facebook Verstuur per mail