Geplaatst op: 8 oktober 2020

In het zonnetje: Bijoux and You

Bijoux and You is een onderneming die gerund wordt door een vrouw met verstand van zaken. Ze wordt gemotiveerd door de vrijheid die ze krijgt om op de markt te staan, het bijzondere contact met klanten die je nergens anders hebt. Daarnaast is een markt nooit saai, altijd verschillende soorten mensen die overal vandaan komen en waar je een gezellig praatje mee kan maken. 

Ze is begonnen met het maken van sieraden dat vroeger helemaal uit de hand is gelopen. Iedereen in haar omgeving liep op een gegeven moment met door haar gemaakte sieraden. 15 jaar geleden is ze op de markt komen te staan, op dat moment ging ze sieraden inkopen omdat het teveel werd om te maken. Al snel groeide de onderneming en waren er het niet alleen maar sieraden, maar werd het gevuld met sjaals en zonnebrillen. 

Omdat we nu in een lastige tijd leven heeft ze gekozen om vanaf a.s. zaterdag 10 oktober ook mondkapjes te gaan verkopen. Ze verwacht dat mondkapjes over een tijdje ook in Nederland verplicht gaan worden en dan wordt het een onderdeel van je outfit. Ze gaat dus modebewuste mondkapjes verkopen en ze start met een keuze uit 30 verschillende mondkapjes.

 

Deel op Facebook Verstuur per mail