Geplaatst op: 4 juni 2023

Heerlijk! Het voelt als vakantie!

Heerlijk! Het voelt als vakantie!

We hebben de afgelopen dagen kunnen genieten van volop zon. Heerlijk toch?! Op de markt houden we er wel van. Vorige week schreven we al dat we merkten dat iedereen vrolijker is met wat extra vitamine zon. De barbecue draait weer volop mee in het weekend en we dromen al weg van de zomervakantie. Jij ook?

Wat ga jij doen met de vakantie?

Heb je een verre reis gepland? Een reisje wat dichterbij? Een weekendje weg of meerdere weken? Iedereen heeft zo zijn eigen plannen en ideeën over vakantie. Het is natuurlijk ook afhankelijk van de bestemming, het gezelschap en het doel van je vakantie. Een heerlijke strandvakantie is natuurlijk wat anders dan een rondreis met safari door Kenia of Tanzania.

Verrassend!

Wat eigenlijk verrassend is, is dat er overal markten en marktjes zijn om van te genieten. Het aanbod van lokale producten is anders. Kort geleden hebben we nog een markt bezocht in Duitsland. Het was eigenlijk een markt waar je alleen eten kon kopen. In Nederland zie je toch meer non-food marktondernemers.

Iedere markt is anders

Het is natuurlijk een feit dat iedere markt in ons land anders is. Zelfs steden waar op dezelfde plek op verschillende dagen van de week markt is, is het anders. Niet alleen is vaak de samenstelling van marktondernemers anders. Ook de bezoekers van de markten zijn anders. Dinsdag komen er andere mensen op de markt dan op de zaterdag.

Oost West Thuis Best

Uiteindelijk is natuurlijk je eigen markt de beste plek om de inkopen te doen. De vertrouwde gezichten en de marktondernemers die precies weten wat je graag koopt. Heerlijk toch?!

 

Kom lekker naar de markt deze week! 

Deel op Facebook Verstuur per mail