Geplaatst op: 3 oktober 2022

Happy Oktober!

Happy Oktober!

De maand oktober is begonnen en er is volop te doen. We trappen natuurlijk af met op 4 oktober dierendag en dan is er ook nog stoptober en de week tegen de eenzaamheid. Mentaal en fysiek gezond zijn is natuurlijk een zegen!

Stoptober

Er zijn vaak volop momenten wanneer rokers willen stoppen. Stoppen met roken is echter een hele opgave. Het veranderen van een gewoonte is niet zo gemakkelijk. Helemaal niet wanneer het lichaam ook nog tal van signalen afgeeft om haar nicotine te krijgen. In oktober is het mogelijk om samen met anderen 28 dagen te stoppen met roken. Natuurlijk met als doel om compleet te stoppen.

Doe je mee? Veel succes!
Rook je zelf niet? Steun dan een ander.

Week tegen de eenzaamheid

Met meer dan 17 miljoen inwoners in ons land zou je denken dat we niet eenzaam hoeven te zijn. Toch gebeurt het. Het heerst trouwens niet alleen onder oudere mensen. Ook jongen zijn eenzaam met volop vrienden om zich heen, omdat ze zich niet goed begrepen voelen. Een praatje met elkaar kan dus veel helpen en doen bij een ander. Kom hiervoor gerust langs op de markt!

De markt

Op de markt doen we simpelweg waar we goed in zijn! Zorgen voor een unieke sfeer, mooie producten en samen met de marktondernemers zorgen voor blije gezichten. We helpen je graag om te stoppen met roken, als je dat wilt en staan altijd klaar voor een praatje. Met jong & oud natuurlijk!

 

 

Deel op Facebook Verstuur per mail