Geplaatst op: 2 juli 2023

Feest op de Markt: Cadeaubonnen, Bloemen en een Spannende Spaaractie! (Zaterdag 1 juli)

De Markt in Veenendaal was vanochtend (zaterdag 1 juli) een beetje nat, maar dat kon de feeststemming niet bederven! Markten Veenendaal, zorgde ervoor dat maar liefst 40 gelukkige mensen werden verrast met een set cadeaubonnen ter waarde van meer dan €200 per set! Alsof dat nog niet genoeg was, kreeg elke winnaar ook nog eens een prachtige bos bloemen cadeau. Het was een waar feest op de Markt!

De details van de actie:

Voor degenen die dit jaar niet in de prijzen vielen, is er goed nieuws: de kans is groot dat de actie volgend jaar wordt herhaald. Zo krijgt iedereen een nieuwe kans om deel te nemen en wellicht met mooie prijzen naar huis te gaan. Maar dat is nog niet alles wat er gaande is op de Markt in Veenendaal.

Het boek over de Veense Markt:

Je hebt waarschijnlijk al gehoord dat Jaap Pilon druk bezig is met het schrijven van een boek over de Veense Markt. En zodra het boek klaar is, komt er een bijzondere actie waarbij je het boek kunt winnen! Hoe leuk is dat? Een kans om het boek te bemachtigen en meer te weten te komen over de rijke geschiedenis en de verhalen achter de Markt in Veenendaal.

Blijf op de hoogte:

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten, acties en nieuwtjes rondom de Markt in Veenendaal? Dan is het een goed idee om de pagina van Markten Veenendaal te volgen. Op die manier mis je nooit meer een update en blijf je op de hoogte van alle spannende evenementen en initiatieven die plaatsvinden op de Markt.

Een speciaal woord van dank:

Last but not least, een hartelijk bedankje aan de Marktondernemers en de Markt voor het organiseren van deze geweldige actie en zijn inzet om de Markt in Veenendaal levendig en bruisend te houden. Zonder de passie en toewijding van de marktondernemers zou dit feestelijke evenement niet mogelijk zijn geweest.

Conclusie:

De Markt in Veenendaal is niet zomaar een markt, het is een plek vol verrassingen, feestelijkheden en mooie acties. Met de recente cadeaubonnenactie en de aankomende kans om het boek over de Veense Markt te winnen, is er altijd iets om naar uit te kijken. Dus kom gezellig naar de Markt, vul je spaarkaart en maak kans op fantastische prijzen. Het is altijd een feestje om de Markt in Veenendaal te bezoeken!

Fijne week en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes via www.markten-veenendaal.nl. ❤️

Deel op Facebook Verstuur per mail