Geplaatst op: 26 juni 2022

De Tour de France of de Tour de Markt?

De Tour de France…. de Tour de Markt?

Vrijdag 1 juli start de Tour de France weer. Voor wielrenners en sportliefhebbers een mooie happening om te volgen. Demarages, sprints, bergetappes en natuurlijk de gele trui. We zijn erg benieuwd hoe de Nederlanders het gaan doen tijdens deze wereldberoemde tour.

Denemarken als startpunt (en eerder ook Nederland)

Dit jaar start de Tour de France in Denemarken. Na de eerste dag gaan ze verder in Calais. Hierbij slaan ze dus een stuk over met de fiets. Ze komen helaas niet door Nederland dit jaar. Wel startte de Tour de France meerdere keren in Nederland. De eerste keer was in 1954 in Amsterdam. Daarna volgden Scheveningen (1973), Leiden (1978), Den Bosch (1996), Rotterdam (2010) en Utrecht (2015).

Tour de Markt

De Marktondernemers zien iedereen graag op de fiets of wielrenner op de markt komen. Echter ook als je lopend, met de auto, het openbaar vervoer of op een andere manier worden ze zeer gelukkig van jouw komst. Ze zien jou graag een tour over de markt te doen. Of je de gele trui krijgt? Op de markt is eigenlijk iedereen een winnaar! Toch?

We zien je graag op de markt deze week!

De vakkundige marktondernemers zorgen dat je met veel plezier je inkopen kunt doen of je nu wel of niet de Tour gaat volgen.

Deel op Facebook Verstuur per mail