Geplaatst op: 9 mei 2019

Geslaagde acties op de markten

Het hele jaar door worden er aantrekkelijke acties gedaan om het de bezoekers aan de markt volledig naar de zin te maken. Zo werd er ook op 2 april weer een prachtige spaaractie gestart. Spaarkaarten werden uitgereikt en met 8 stickers, welke je ontving bij aankopen op de markt, was je kaart vol en kon je meedingen naar één van de 9 rijk gevulde boodschappenpakketten.

De spaaractie werd eind april afgesloten en na trekking van de spaarkaarten konden de negen winnaars worden bekend gemaakt:
C‭. ‬Meijer‭ , Tineke Joore, E‭. ‬van As, Sarine Drost‭ , C‭. ‬van Laar, Marianne Krens‭, Marina Stegeman, Fam‭. ‬Scheepmaker‬‬‬ en ‭‭‭‭Fam‭. ‬Oversloot.

Op de foto ontvangen de winnaars Meijer en van As een rijk gevuld pakket uit handen van marktmeester Ton Smeitink en bestuurslid Hans van Beek. De overige winnaars ontvangen het pakket in de loop van de week.

Moederdag actie

Met het sluiten van de spaaractie is ook weer meteen de nieuwe actie van start gegaan; een prachtige moederdag actie. Vrijdag 10- en zaterdag 11 mei worden op de markten gratis rozen uitgedeeld. Aan deze roos hangt een kaartje waarop ontvangers van een roos hun naam en (mail)adres gegevens kunnen invullen. De ingevulde kaartjes kunnen tot en met zaterdag 18 mei worden ingeleverd bij de kraam van Veendaler Kaas, op alle drie de markten aanwezig. Let op!… dit is een op=op actie.
Uit de ingeleverde kaartjes worden 3 winnaars getrokken voor een heerlijke overnachting in een luxe hotel/kasteel voor 2 personen.

Deel op Facebook Verstuur per mail