RITSSTUK.NL

Mijn naam is Jos van der Wijst. Inmiddels sta ik al zo’n 35 jaar op diverse weekmarkten (waarvan 4 jaar met zoon Sjoerd) en nog steeds doe ik dit met veel plezier. Door mijn oudste broer ben ik in dit vak gerold en nu staan we met het familiebedrijf op ongeveer 25 markten onder de naam RITSSTUK.NL. Sinds juli 2019 zijn we nu ook te vinden op de dinsdagmorgen in Veenendaal centrum (ter hoogte van de KPN winkel). We verkopen fournituren (knopen, garen, ritsen, band en kantjes en nog 1001 artikelen). Daarnaast repareren we ter plaatse jassen, broeken, tassen en vele andere artikelen waarvan de rits stuks is. Als het runnertje kapot is of de rits springt open, dan maken wij deze meteen. Ook vervangen we broekhaken, drukkers en inslagknopen. Is de rits niet meer te maken, dan vervangen we ook vakkundig nieuwe ritsen in uw kledingstuk of tas met uitsluitend merkritsen van YKK.

Wij hopen u te verwelkomen en als u het  op prijs stel kunt u beginnen met onze spaarkaart. Die kan u dan inleveren voor leuke korting.

Verder zijn we altijd aanwezig ook onder slechte weersomstandigheden. In onze verwarmde verkoopwagen kunt u ook dan altijd prettig winkelen. Kijk regelmatig op de website van www.markten-veenendaal.nl dan proberen wij consistent leuke artikelen op de website te zetten, zodat kleren maken nog leuker wordt.

Wij zijn ook nog te vinden op de volgende markten

Maandag:Uden
Woensdag: Etten-Leur
Donderdag: Elst (Arnhem)
Vrijdag: Prinsenbeek
Zaterdag: Hardinxveld-Giessendam

Markten waar u ook Ritsstuk aantreft:

Boxtel
Horst
Nijmegen(hatert)
Roosendaal
Schijndel
Sint-Oedenrode
Uden
Veghel
Vught

 

Contact of vragen?

Bekijk voor meer informatie onze website

 

Hieronder een impressie van Ritsstuk op de makten Veenendaal:

Er zijn deze week helaas (nog) geen aanbiedingen